Pick-Pack Pont Bankkártyás fizetés

Autohifi Outlet Ajándékutalvány 5000 Ft

Autohifi Outlet Ajándékutalvány 5000 Ft
Ajándékutalvány 5000 Ft
Fogyasztói ár: 5,000Ft
Szállítási költség: Utánvéttel: 1,200Ft, Pick Pack Ponton: 990Ft
Ajándékutalvány 5000 Ft

Az Ajándékutalványt megrendelheti a webáruházunkban a kosárba dobva, üzletünkben személyesen, vagy Ügyfélszolgálatunkat felhívva telefonon.
Az Ajándékutalványt átveheti az üzletünkben, vagy postai úton elküldjük Önnek. (Szállítási díj nincs.)
Az Ajándékutalvány felhasználható minden a www.autohifioutlet.hu webáruházban megjelenő termékre.
Az utalvány beváltható az üzletünkben (1202 Budapest, Nagykőrösi út 109.), vagy az Ügyfélszolgálatunkkal egyeztetve kiszállítás esetén is.
Az Ajándékutalványt felhasználhatja bárki a kiállítástól számított 1 éven belül, függetlenül attól, hogy ki vásárolta azt meg.
Az Ajándékutalvány készpénzre nem váltható! A névértéknél kisebb értékű vásárlás esetén pénz visszafizetés nem lehetséges.

Ajándékutalvány a jelen szabályzatnak megfelelő módon előállított, és a jelen szabályzat szerint vásárlásra jogosító okirat.

SZABÁLYZAT-

- Az ajándékutalvány nem minősül pénznek, illetve értékpapírnak.

- Az ajándékutalvány hamisítása bűncselekmény.

- Az ajándékutalvány megvásárlásával, illetve bármely módon történő megszerzésével a vevő az ajándékutalvány kibocsátására vonatkozó, a mindenkor hatályos szabályzatot
magára nézve kötelezően elfogadja.

- Az ajándékutalvány elvesztése, megsemmisülése csereutalvány igénylésére, illetve a vételár visszakövetelésére nem jogosít.

- Kizárólag az az ajándékutalvány érvényes, amely a vásárlás pillanatában a kibocsátó bélyegzőjével érvényesítésre került.

AZ AJÁNDÉKUTALVÁNY FELHASZNÁLÁSA

- Az utalvány felhasználása az ajándékutalványon feltüntetett határidőhöz kötött (felhasználási időszak).

- Az ajándékutalvány bárkire szabadon átruházható.

- Az ajándékutalvány tulajdonosa jogosult az utalvány beváltásával a felhasználási időszakon belül a www.autohifioutlet.hu webáruházban megjelenő termékekből az ajándékutalvány kibocsátási értékén vásárolni.

- Az ajándékutalvány tulajdonosának azt kell tekinteni, akinek az utalvány a birtokában van. Sem a kibocsátó, sem a felhasználási hely nem jogosult vizsgálni az utalvány tulajdonjogát.

- Az ajándékutalvány érvényesítése azzal valósul meg, hogy az értékesítéskor az utalványra felkerülnek az érvényességet igazoló információk (kiadás dátuma, aláírás, bélyegző).

- Az ajándékutalvány felhasználása azzal valósul meg, hogy az utalványt a vásárló az áru/szolgáltatás ellenértékének (rész) kiegyenlítésére a felhasználási helynek átadja.

- Az áruvásárlásra, illetve a szolgáltatás igénybevételére egyebekben ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint a pénz felhasználásával történő vásárlás vagy szolgáltatás igénybe vétele esetén.

- Az ajándékutalvány kibocsátási értékénél kisebb értékű áru megvásárlása vagy szolgáltatás igénybe vétele esetén az érték és a kibocsátási érték közötti különbség készpénzben nem téríthető vissza a vásárlónak. Az utalvány készpénzre nem váltható.

- Mivel az utalvány készpénz helyettesítő eszköz, vásárláskor az eladó minden esetben a termék teljes összegéről állít ki számlát.

- Az ajándékutalvány csak sérülésmentes utalvány lehet. A sérült, vagy hiányos ajándék utalvány nem használható fel.

AZ UTALVÁNYOK VISSZAVÁLTÁSA

- A beváltott ajándékutalványok munkanapokon (8.30-17.00 között) visszaválthatók az Autohifi Outlet Kft. üzletében(1202 Budapest, Nagykőrösi út 109.). A visszaváltás névértéken történik.


Az Autohifi Outlet Kft. a felhasználási szabályzat módosításának jogát fenntartja.
Az ügyfél az Autohifi Outlet ajándékutalvány megvásárlásával a felhasználási szabályzatot elfogadja.
Általános
Garancia 12
import Autohifi Outlet Ajándékutalvány 5000 Ft
Szállítási határidő 1 nap

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Azonnali elérhetőség
Tel:
36 (30) 458-7053
Email:
info@autohifioutlet.hu