Pick-Pack Pont Bankkártyás fizetés

Vásárlási információk (ÁSZF)

ÜZLETSZABÁLYZAT (Általános Szerződési Feltételek)

 

Üdvözöljük a HIFI.HU webáruházában

 

 

A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) az Autohifi Outlet Kft (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a http://hifi.hu/  weboldalon keresztül nyújtott elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokat igénybe vevő Ügyfél (a továbbiakban: Ügyfél) jogait és kötelezettségeit tartalmazza. (Szolgáltató és Ügyfél a továbbiakban együttesen: Felek). Az ÁSZF minden jogügyletre és szolgáltatásra vonatkozik, amely a http://hifi.hu/ weboldalon keresztül történik.

A webshop működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken http://www.hifi.hu/index.php?route=information/contact rendelkezésére állunk.

A http://hifi.hu/ áruházban történő vásárlást az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (”Ektv.”) szabályozza.

 

TERMÉKEK

 

A kínálatunkban található termékek bontatlan csomagolású, első osztályú, új készülékek.

(Bemutató, kiállított készülék esetén, az adatlapon feltüntetésre kerül az értékcsökkenés, leírásban feltüntetve.)

Amennyiben a Webáruházban található bármely áru minőségével, alapvető tulajdonságával, használatával, használhatóságával kapcsolatban, a weboldalon közölteknél több információra van szüksége, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz az elérhetőségeinken nyitvatartási időnkben.

Jelen dokumentum nem minősül írásbeli szerződésnek, tájékoztató jellegű termék adatokat tartalmaz, melynél törekedtünk minél pontosabb termékleírásokra - az esetleges hibákért, elírásokért, tévedésekért felelősséget nem vállalunk. Az időközbeni technikai paraméterek változásának jogát fenntartjuk. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett bruttó ár, melyek nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek. 

Számos termékünk beszerelése szaktudást igényel. Amennyiben nem megfelelő képzettséggel vagy szaktudással rendelkező személy szereli be a terméket, úgy a minőségi vagy működési hibára utaló problémák esetén a terméket nem áll módunkban visszavásárolni. Ilyenkor kizárólag a nem beszerelési hibából eredő garanciát vállaljuk. Cégünk, az Autohifi Outlet Kft. fenntartja a jogot annak eldöntésére, hogy a beszerelő személy vagy cég rendelkezik-e megfelelő képzettséggel.

GARANCIA

A webáruházban rendelt és fogyasztói szerződés keretében (lásd. Ptk. 685.§ e. pont) értékesített termékekre az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet szerinti jótállási feltételek vonatkoznak. A fogyasztói szerződésnek nem minősülő megrendelés esetén a felhasználót a Ptk. 305. – 311/A. §-ai szerinti szavatossági jogok illetik meg.A jótállás időtartama, illetőleg a szavatossági igény kezdő időpontja az árunak a felhasználó részére történt átadás napján kezdődik. A jótállási idő a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet 2.§ (1) bekezdése szerint egy év, de ettől egyes gyártók a felhasználókra kedvezőbb irányba eltérhetnek.

Nem érvényesíthető a jótállási, vagy szavatossági igény, ha a hiba rendeltetésellenes, vagy a kezelési útmutatóban foglaltaktól eltérő használat miatt következik be, vagy abban az esetben, ha a jótállási/szavatossági időszak alatt az áru jótállási jegyén felsorolt szervizeken kívül más javítóhely végez javítást. A pixelhibára vonatkozó garanciára a nemzetközi ISO 13406 ClassII szabványt alkalmazza.

Az ISO 13406-2 Class II szabvány általános ismertetése:
A szabvány négy különbözőhibát különböztet meg, melynek definíciói az alábbiak:
Első típusú: A maximum fényerő parancsra adott átlagos pixel válaszreakciónak nagyobb, mint 75%-ával való reagálása a minimum fényerőparancsra (mindig fényesen világít).
Második típusú: A minimum fényerőparancsra adott átlagos pixel válaszreakciónak kevesebb, mint 25%-ával való reagálása a maximum fényerőparancsra (mindig sötét marad).
Harmadik típusú: Egyéb nem elsővagy második típusú hiba, például egy beragadt subpixel. Az aktív mátrix LCD kijelzőknél minden egyes pixel pozíción 3 folyadékkristály cella helyezkedik el. Ezeknek a vörös, zöld és kék subpixeleknek (alpixel) az együttes működése teszi lehetővé a teljes színskála megjelenítését. Minden egyes cellát egy egyedi tranzisztor vezérel, mely közvetlenül a cella felett található. A tranzisztor meghibásodásakor az adott képpont mindig vörösen, zölden vagy kéken
világít. (A tapasztalatok szerint ez a leggyakrabban előforduló hiba.) Csoporthiba: Kettővagy több hibás pixel egy 5x5 képpontos területen.
Ezen kívül a csoporthiba szabály kimondja, hogy nem lehet több mint kettőhibás fényes vagy sötét pixel egy 5 képpont sugarú területen. Szintén hibásnak számít az a kijelző, ahol egy 5x5 képpontos területen 2 vagy tövv vörös, zöld vagy kék pixel fordul elő. ISO 13406-2 Class II szerint az elfogadott hibák száma típusonként 1 millió pixelre vonatkoztatva:
1. típus - 2 db
2. típus - 2 db
3. típus - 5 db
4. típus - 2 db
Például egy 1024x768 felbontású kijelzőn (786.432 pixel) a következő még elfogadhatónak tekinthető.
Elsőtípusú (fényes) pixelek száma = 2 x 786.432 / 1.000.000
= 1,57
Második típusú (fekete) pixelek száma = 2 x 786.432 / 1.000.000 = 1,57
Harmadik típusú (vörös/zöld/kék) pixelek száma = 5 x 786.432 / 1.000.000 = 3,93 Tehát 2 mindig fényes pixelt már nem enged meg a szabvány 1024x768 felbontású kijelzőn.
A maximum engedélyezett hibák száma 1024x768 felbontású kijelzőn (első+ második + harmadik típusú): 5 képpont hiba, melyből maximum egy lehet fényes, egy sötét és három vörös, zöld vagy kék.
Ezen kívül a csoporthiba szabály kimondja, hogy nem lehet több mint kettőhibás fényes vagy sötét pixel egy 5 képpont sugarú területen. Szintén hibásnak számít az a kijelző, ahol egy 5x5 képpontos területen 2 vagy több vörös, zöld vagy kék pixel fordul elő.

JÓTÁLLÁS, SZAVATOSSÁG, SZERVIZ: 

Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet utasításai az irányadóak.
A 72 órás cseregaranciával élhet a vásárló, ha a rendeltetésszerű használatot a meghibásodás akadályozza, a kereskedőnek jogában áll a vásárolt termékkel kapcsolatos jelzett hibát felülvizsgáltatni a szakszervizzel, és abban az esetben ha a hiba a nem rendeltetésszerű használatra vezethető vissza, a javítási költség a vevőt terheli.
Az Autohifi Outlet Kft. által kibocsátott saját garanciával ellátott készülékek meghibásodása esetén, a garanciális javításokat minden esetben az 1202 Budapest Nagykőrösi út 107. alatti üzletben, illetve a szervizben – 1203 Budapest, Lajtha L. u. 10-14.-  lehet érvényesítetni.

Egyéb esetekben a gyártó által kibocsátott garanciajegyen feltüntetett lista szerinti szakszervizekben lehet leadni a készüléket javításra.


Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, nálunk vásárolt készüléke meghibásodása esetén a következő eljárást követi cégünk:

10 kg-nál nagyobb súlyú termék esetén a jogszabály értelmében a kereskedő köteles gondoskodni a hibás termék elszállításáról és annak költsége is őt terheli.
10 kg-nál kisebb súlyú termék esetén az ügyfelet terheli a szállítás kötelezettsége. (természetesen amennyiben vásárlónk igényli, szerződött futár partnerünk kedvezményes áron kínál lehetőséget a készülék szervizbe juttatására)

Amennyiben a termék garanciális jellegű hibában szenved, mind a futárszolgálat, mind a bevizsgálás díját, illetve a garanciális probléma elhárításának költségét cégünk vállalja.
Abban az esetben, ha a készülék hibája nem garanciális jellegű, tehát nem rendeltetésszerű használatból, fizikai sérülésből, a szükséges karbantartás elmulasztásából, illetve a vásárlóra terhelt bármiféle kötelezettség elmulasztásából ered, a felmerült költségek (szállítási, bevizsgálási, javítási díj) az ügyfelet terhelik.

A beérkezést követően munkatársunk továbbítja a készüléket bevizsgálásra a szakszervizbe.
Szervizünk logisztikai feladatokat lát el, azaz a garanciális ügyintézést beszállító partnereink intézik.

Látható, egyértelmű sérülés esetén kollégánk megtagadhatja a termék átvételét és jogosult a garancia megvonására.
Ha a szakszerviz állapítja meg az árucikk nem garanciális hibáját, abban az esetben kollégánk tájékoztatja a vásárlót a javítás várható költségéről és annak időtartamáról.
Az ügyfél köteles megfizetni a cégünk által megelőlegezett szállítási költséget illetve bevizsgálási díjat, amennyiben a szakszerviz megállapítja, hogy a készülék hibája nem garanciális eredetű problémára vezethető vissza.

A javítások átlagos határideje 3 - 7 nap.  Ezen határidőt a szerviz igyekszik betartani, de a javításból eredő egyéb okok miatt a módosítás jogát fenntartja. A javítás elvégzéséről a szerviz a megrendelőt telefonon, SMS -ben, e-mail –ben vagy ajánlott levélben tájékoztatja. Amennyiben a készüléket az ügyfél az értesítés után 15 napon belül nem veszi át, a szerviz az ügyfelet újból megpróbálja értesíteni ajánlott levélben. A szerviz a bármilyen okból visszapostázott ajánlott levelet is sikeres értesítésnek könyveli el. Amennyiben a sikeres értesítés után az ügyfél a készüléket 15 napon belül nem veszi át, úgy a szerviz tárolási díjat számol fel. A tárolási költség naponta a készülék vételi árának 0,25%-a, de minimum 200 Ft/nap. Ha a tárolási költség és a javítási díj összege eléri a készülék vételi  árának 75% -át, a kereskedő jogosulttá válik a jogos igényének kielégítésére a tárolt készülék értékesítésének útján.

 

ÁRAK

 

A termékek mellett feltüntetett ár az adott árucikk bruttó vételára, vagyis már tartalmazza a 27 %-os általános forgalmi adót. Egyedi ajánlatokért kérjük, keressen fel minket a megadott elérhetőségeken! A szállítási díjat az ár nem tartalmazza.

 

Az Autohifi Outlet Kft. adatvédelmi irányelvei

Az irányelvek utolsó módosításának időpontja 2015.10.08.

Bevezetés

Honlapunkon  keresztül nem gyűjtünk személyes adatokat, kivéve amennyiben az adott honlap látogatója mint az adatvédelem érintettje önkéntesen adja meg azokat. A személyi adat fogalmát az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) határozza meg.

Honlapunk használatával Ön elfogadja a jelen Adatvédelmi Irányelveket, így hozzájárul ahhoz, hogy az Ön személyes adatait a jelen Adatvédelmi Irányelvekkel összhangban kezeljük.

Személyes adat akkor kezelhető, ha ahhoz az érintett hozzájárul vagy azt törvény vagy törvény felhatalmazása alapján, az abban meghatározott körben helyi önkormányzat rendelete közérdeken alapuló célból elrendeli. Az érintettel az adatkezelés előtt közölni kell, hogy az adatkezelés hozzájáruláson alapul, vagy kötelező.

Az Ön adatainak kezelője az Autohifi Outlet Kft (székhely: 1203 Budapest, Téglagyártó utca 15/B. Az adatkezelő a Magyarország területén folytatott adatkezelések és adatfeldolgozások tekintetében minden esetben a hatályos magyar jogszabályok, így különösen az 2011. évi CXII. törvény, valamint a 2001. évi CVIII. törvények rendelkezései szerint jár el.

Honlapunk látogatása során olyan adatokat gyűjthetünk és tárolhatunk Önről, amelyeket Ön önkéntesen választ vagy ad meg, és amelyek között személyes adatok is lehetnek. Ez esetben az adatkezeléshez kérjük az Ön hozzájárulását. Az Ön személyes adataival folytatott adatkezelés célja az, hogy nyújtani tudjuk Önnek a kért szolgáltatásokat, illetve személyre szabottan jeleníthessünk meg termékinformációkat és ajánlatokat.

Az Ön személyes adatait kizárólag az Ön által választott szolgáltatás céljából, az Ön által adott hozzájárulásnak megfelelően, annak keretei között használjuk fel. Az adatkezelés e célnak minden szakaszában megfelel. Az Adatkezelő által végzett adatkezelés jogalapja az érintettek tájékozott hozzájárulása, amelyet az érintettek a weboldal regisztrációs feltételeinek elfogadásával, vagy az oldal használatának megkezdésével adnak meg.

Az információk felhasználása

Ha Önnek személyes adatokat kell megadnia egy adott tartalom vagy szolgáltatás eléréséhez, egyértelmű tájékoztatást adunk arról, hogy ezeket az adatokat miként fogjuk felhasználni.

Az Ön személyes adatait nem értékesítjük, nem forgalmazzuk, illetve nem adjuk bérbe. Az Ön személyes adatait jogosultak vagyunk megosztani szerződéses partnereinkkel, akikkel tevékenységünk támogatása céljából (pl. csomagküldés, műszaki támogatás, kézbesítés, pénzügyi szervezetek) állunk kapcsolatban, vagy ha ezt a hatályos jogszabályok vagy érvényes bírósági vagy hatósági határozat írja elő.

Az Adatkezelési nyilatkozat elfogadásával továbbá Ön jóváhagyja, hogy az Autohifi Outlet Kft. marketing, illetve direktmarketing céllal az Ön által megadott személyes adatait felhasználhassa, Önt telefonon, e-mailban, sms-ben, postai úton és egyéb más formában ajánlataikkal megkereshessék.

Bár a vásárlásával Ön elfogadja az Adatvédelmi nyilatkozatot, lehetősége van arra, hogy az előbb említett marketingcélú megkereséseket elutasítsa akár közvetlenül a vásárlását, vagy az önkéntes adatszolgáltatást követően, illetve bármikor, amennyiben úgy kívánja. Ehhez nem kell mást tenne, mint az alábbi e-mail címre küldött levelével kérni a marketingcélú felhasználás letiltását: info@autohifioutlet.hu.

Hozzájáruló nyilatkozat

A regisztrációs oldalon, ahol Ön termékvásárlás vagy más szolgáltatások igénybevételére regisztráltatja magát, feltüntetésre kerül, hogy Ön elfogadja az Adatvédelmi nyilatkozatot, amely nélkül a regisztráció nem lehetséges. Továbbá az Adatvédelmi nyilatkozat elfogadása elengedhetetlen a gyors, azaz regisztráció nélküli vásárlás, vagy szolgáltatás megrendelése, igénybe vétele esetén is.

Az adatok megtekintéséhez, javításához és törléséhez való hozzáférés

Az Autohifi Outlet Kft. a személyes adatokat csak olyan célokra használja fel, amelyekhez Ön beleegyező nyilatkozatával korábban hozzájárult. A felhasználók számára biztosítjuk az általuk megadott személyes adatokhoz való hozzáférést.

Adatbiztonság

Elkötelezettek vagyunk az Ön személyes adatainak biztonságos tárolása érdekében és megteszünk minden, az adatvédelmi jogszabályok által megkövetelt ésszerű elővigyázatossági lépést az adatbiztonság folyamatos fenntartása érdekében. Kötelesek vagyunk az adatkezelési műveleteket úgy megtervezni és végrehajtani, hogy az Infotv. és az adatkezelésre vonatkozó más szabályok alkalmazása során biztosítsa az érintettek magánszférájának védelmét.

A szervereken tárolt személyes adatokat ésszerű technikai és ügyviteli biztonsági intézkedésekkel védjük a jogosulatlan hozzáférés és megsemmisülés ellen.

Bár az Adatkezelő műszaki és adminisztratív intézkedésekkel védi a személyes azonosításra alkalmas információkat, nem tudjuk garantálni ezek tökéletes biztonságát olyan személyekkel szemben, akik megkísérlik az adatbiztonsági intézkedések megkerülését vagy az Interneten adatokat térítenek el.

A személyes adatok tárolásának időtartama

Amennyiben Ön az Autohifi Outlet Kft. részére személyes adatokat adott meg, az Adatkelező által végzett adatkezelés időtartama az Önnel fennálló ügyfélkapcsolatunk időtartamáig terjed, vagyis az adatokat mindaddig kezeljük, ameddig az adatok szükségesek az Ön által igényelt szolgáltatás biztosításához, kivéve természetesen, amennyiben Ön másként rendelkezik, illetve amennyiben a törvényi kötelezettségek rövidebb időtartamot írnak elő.

Cookie-k használata

Cookie-k (sütik)

Tájékoztatjuk látogatóinkat, hogy a www.hifi.hu  weboldalon tett látogatásaik során a IT rendszerünk úgynevezett cookie-kat (“sütiket”) helyez el számítógépük böngészőjében.

Mik azok a cookie-k?
A sütik apró file-ok, amelyeket információt tárolnak a felhasználóról, valamint a felhasználó és a látogatott oldal kapcsolatáról. Ezek a file-ok lehetővé teszik, hogy az egyes felhasználókat megkülönböztetésére, de nem alkalmasak a felhasználók azonosítására. A sütik segítségével javítani tudjuk szolgáltatásainkat és a vásárlási élményt, valamint segítenek a felhasználóinknak is, hogy még kényelmesebben használhassák weboldalunkat:

·         Visszajelzést adnak az oldalunk használatáról, hogy ezáltal tökéletesíthessük a vásárlási folyamatot

·         Lehetővé teszi a jelszavak megjegyzését, hogy azt személyes eszközökről ne kelljen minden esetben megadni

·         Figyelemmel kíséri a leglátogatottabb tartalmakat, funkciókat és oldalakat, hogy ezáltal még relevánsabb ajánlatokkal szolgálhassunk felhasználóink részére

·         Segít meghatározni, mely reklámok hasznosak felhasználónk számára és melyek zavaróak vagy érdektelenek.

Milyen típusú cookie-kat használunk?

A weboldalunkon használt cookie-k felhasználásuk időtartama alapján két típusba sorolhatók:

·         Rövid időtartamú, ún. session cookie-k:

·         Ezen cookie-k mindössze ideiglenesek és addig tárolnak információkat, ameddig az oldalunkon tartózkodik, majd törlődnek.

·         Hosszú időtartamú cookie-k:

·         Ezen cookie-k hosszabb ideig vagy manuális törlésig tárolnak információkat. (A cookie-k tárolási ideje a felhasználó böngésző beállításaitól is függ).

Funkcionalitás alapján az alábbi cookie-kat használjuk:

Konverziós cookie

·         Lehetővé teszi az egyes értékesítési csatornáink elemzését

Tracking (követő) cookie

·         A konverziós cookie-val együtt pontosabb csatornaelemzést tesz lehetővé

Remarketing cookie

·         Segítségével személyre szabott tartalmakat és hirdetésekket tudunk használni, amely kényelmesebbé teszi oldalunk használatát

Analitikus cookie

·         Segít felhasználóbarátabbá tenni weboldalunkat azáltal, hogy segít megérteni miként használják felhasználóink az oldalunkat

Nélkülözhetetlen cookie

·         Lehetővé teszi az alapvető funkciók használatát (pl: keresés)

Harmadik féltől származó (idegen) cookie-k

·         Bizonyos sütik továbbíthatnak információkat harmadik fél számára, hogy ez által promóciós tevékenységet folytathassunk. Ilyen információ lehet például, hogy milyen felhasználóink milyen oldalakat látogattak meg, milyen termékeket tettek kosarukba stb. Ezen információkat felhasználhatjuk személyre szabott hirdetések megjelenítésére a weboldalunkon és egyéb felületeken. Az így gyűjtött adatok alapján a felhasználó személye nem azonosítható!

Tájékoztatjuk felhasználóinkat, hogy a cookie-kat a böngészőjükben bármikor testreszabhatják vagy törölhetik. A legtöbb böngésző a cookie-kat automatikusan, alapértelemezettként elfogadja. További informácikért a cookie-k kezelésről kérjük keress fel böngészője Beállítások és Segítség menüpontját vagy tájékozódjon az alábbi honlapon: http://www.youronlinechoices.com/hu/

IP címek

Az Internet protokol (IP) cím olyan szám, amelyet az Ön Internet-hozzáférés szolgáltatója (internet service provider, ISP) automatikusan hozzárendel az Ön számítógépéhez, ahányszor csak csatlakozik az Internethez. Mint egyéb honlapok, a www.hifi.hu  is gyűjthet IP címeket, hogy elemezze az így összegyűlő információt a látogatók számáról és a honlap használatáról.

Az Autohifi Outlet Kft. a jogszabályi rendelkezésekkel összhangban fenntartja a jogot arra, hogy az IP címeket felhasználja az olyan személyek azonosítására, akik fenyegetik honlapunkat, szolgáltatásainkat vagy ügyfeleinket.

Clickstream (kattintás)

A „clickstream” (kattintás) vagy „clickstreamdata” (kattintási adatok) olyan weblapokra utalnak, amelyeket valamely egyéni felhasználó meglátogatott, és emellett fontos jellemzője azon forgalmi módnak, amellyel a felhasználó egyik weboldalról a másikra ugrik. Ilyen információt a mi honlapunkon és ahhoz szorosan kapcsolódó oldalainkról rögzítünk (Hírlevél, Jovasar.hu, Facebook, stb.).

Szolgáltatásaink egyéb jellemzői

Honlapjaink tartalmazhatnak különféle funkciókat, amelyek arra valók, hogy szolgáltatásokat nyújtsanak Önnek, illetve segítenek minket abban, hogy jobban megértsük felhasználóink igényeit. Például, időről időre kérhetünk személyi azonosításra alkalmas információt, amikor Ön kitölt valamilyen felmérést vagy részt vesz egy nyereményjátékban. Más esetekben ajánlhatunk Önnek egyéb web alapú szolgáltatásokat, mint amilyenek a hírlevelek, a termékinformációk és az emlékeztetők.

www.hifi.hu honlapról való kilépés

Látogatóink számára linkeket biztosítunk más honlapokhoz. Nem garantálhatjuk minden honlap minőségét, amelyet link útján elérhetővé teszünk és semmilyen felelősséget nem vállalunk a nem az Autohifi Outlet Kft. tulajdonában álló honlapok tartalmáért. Külső honlapokhoz csak a kényelem és/vagy a tájékoztatás kedvéért adunk linket, ami semmiképpen sem jelenti azok általunk történő jóváhagyását.

Kérjük, tartsa szem előtt, hogy a hirdetők vagy más szervezetek által működtetett és a mi honlapjainkról link útján elérhető honlapok személyes adatokat gyűjthetnek Önről. Az oldalainkról hirdetések vagy hiperlinkek útján elérhető honlapok adatkezelési gyakorlata nem tartozik a jelen Adatvédelmi Irányelvek hatálya alá. Javasoljuk, hogy amikor egy link segítségével átmegy egy másik honlapra, mindig olvassa el az adott oldal adatvédelmi nyilatkozatát, mielőtt magáról bármilyen személyes azonosításra alkalmas adatot/tokat adna meg.

Az Adatvédelmi Irányelvek változásai

Az Adatkezelő fenntartja a jogot, hogy a jelen Adatvédelmi Irányelveket időről időre felülvizsgálja. A honlap használatával Ön tudomásul veszi, hogy az Adatkezelő akár előzetes értesítés nélkül is jogosult megváltoztatni a jelen irányelveket. Tudomásul veszi egyúttal, hogy kötelezettséget vállaltunk arra, hogy a változásokat kitegyük erre az oldalra. Így Ön tájékoztatást kaphat az általunk gyűjtött információk típusairól, arról, hogy ezeket hogyan használjuk és milyen körülmények között tesszük közzé, ha erre sor kerül. Az Adatkezelési Irányelvek módosításait az Adatkezelő az aktuális verzió elérhetővé tételével egyidejűleg fogja jelezni. Javasoljuk, hogy az esetleges változásokról való tudomásszerzés végett Adatvédelmi Irányelvekkel kapcsolatos weblapunkat látogassa meg minden alkalommal, amikor a jelen honlapra ellátogat.

Kapcsolatfelvétel az Adatkezelővel

E honlap üzemeltetője és tartalmának felügyelője az Autohifi Outlet Kft.

Amennyiben a fenti irányelvekkel, illetve az Autohifi Outlet Kft. adatgyűjtéseivel, adatfelhasználásával és közzétételi gyakorlatával kapcsolatban kérdései vannak, akkor e-mail üzenetben és levélben az alábbi címen léphet velünk kapcsolatba:

Autohifi Outlet Kft.
1203 Budapest, Téglagyártó utca 15/B
info@autohifioutlet.hu

RENDELÉS LEMONDÁSA, ELÁLLÁS JOGA

 

Rendelés lemondása, elállás gyakorlása írásban történő nyilatkozat alapján tehető. 
A megrendelt áru kézhez vételétől számított nyolc munkanapon belül, indoklás nélkül vásárlóinknak joguk van elállni vásárlási szándékuktól, melyet elegendő írásban jelezni ügyfélszolgálatunk felé. Ebben az esetben az Autohifi Outlet Kft. köteles a kifizetett áru vételárát és szállítási költségét visszatéríteni a vásárlónak, a termék visszaérkezésétől számított harminc napon belül. A csomagot a vásárlóinknak saját költségén kell visszaküldenie ügyfélszolgálatunk címére. A termék visszaküldését postai csomagként, ill. utánvétes csomagként sajnos nem áll módunkban elfogadni. Az Autohifi Outlet kft. követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. További információk a 17/1999. (II. 5.) kormányrendeletben találhatók.

 A fogyasztónak minősülő személy a szerződéstől 8 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. Ennek módjáról a távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet rendelkezik. Ügyfél az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az elállás joga személyes átvétel esetén is gyakorolható. Az Ügyfél elállási nyilatkozatát a Szolgáltatói adatok között feltüntetett postai vagy e-mail címen közölheti a Szolgáltatóval. 

Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásáról az Ügyfélnek saját költségén kell gondoskodnia. Az Ügyfél az elállással érintett terméket utánvétellel nem küldheti vissza a Szolgáltató részére, utánvételes átvételt a Szolgáltató nem teljesít. Elállás esetén az Autohifi Outlet Kft. követelheti a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését. Ezeken kívül az Ügyfelet az elállás kapcsán semmilyen más költség nem terheli.

Az Autohifi Outlet Kft. kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni, a nem megfelelő használatból eredő kárát érvényesítheti a vásárlón. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezen felül egyéb költség nem terheli. Az Autohifi Outlet  Kft. követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. 

 

SZÁLLÍTÁS

 

 

A megrendelt termékeket a Trans-o-flex futárszolgálat szállítja ki Önhöz hétköznap 8-17 óra között. Szállítási költség, az ország egész területén: 1.200.-Ft. Amennyiben munkaidőben nem tartózkodik otthon, kérjük, adja meg a munkahelyi címét és a csomagot ott veheti át. A futár pontos érkezéséről nem tudunk információval szolgálni, csak az érkezés napját tudjuk előre megmondani. A kiszállítás napján a rendeléskor megadott telefon számra küldünk egy SMS-t, amelyben közöljük a futár telefonszámát. A pontos kiszállítási időről ő tud felvilágosítást adni.

 

Személyes átvételre is lehetőség van, ezzel kapcsolatban a megadott elérhetőségeken keressen meg bennünket.

 

Átvétel Pick Pack Ponton:

A Pick Pack Pont alternatív csomagküldő szolgálata egy költség- és időhatékony megoldást kínál az interneten vásárlóknak, mellyel partnereinknél leadott rendeléseiket egyszerűen, kényelmesen, napirendjük ritmusát szem előtt tartva vehetik át 170 település több mint 540 átvételi pontján, nyitvatartási idő alatt. A szállítási díj Pick Pack Pontra: 990,- Ft

A csomagok mérete nem haladhatja mag a 60x60x60 cm-t, és a súlya a 20 kg-ot.

A pontok között találják az Inmedio és a Relay üzleteket – előbbiek megtalálhatóak a bevásárlóközpontokban, hipermarketekben, nagyvárosaink sétálóutcáin; utóbbiak pedig a főbb közlekedési csomópontoknál: MÁV, BKV, Volán társaságok, Budapest Airport területén –, hétfőtől vasárnapig 08:00-20:00 óra közötti nyitva tartással. Továbbá az OMV, Avanti és Avia töltőállomásokat, melyek akár 00:00-24:00 órás nyitvatartási idejükkel, az autóval közlekedőknek, vagy az éjszakáig dolgozóknak jelenthetnek megoldást. Ráadásul számos helyen nemcsak kézpénzzel, hanem kényelmesen, bankkártyájukkal is fizethetnek. 2013 ősze óta szintén átvevőpontokkal rendelkező partnereink a Playersroom, Sportfactory hálózat, valamint a Playmax üzletei – megtalálhatóak minden nagyobb plázában és bevásárlóközpontban. Szintén Pick Pack Pont partnerek a Co-op Star hálózat boltjai. Üzleteik révén a Pick Pack Pont minőségi szolgáltatásait immár mind a nagyvárosokban, mind a kisebb településeken élő vásárlók is igénybe vehetik.

A csomagok kiszállítási helyre érkezéséről emailben, illetve sms-ben küldünk értesítőt, melynek megérkezése után a küldemény átvételére – egy választott időpontban – 7 nap áll rendelkezésükre. Amennyiben 7 nap alatt nem tudja átvenni a küldeményt, további 7 nap hosszabbítás kérhető a Pick Pack Pont Vevőszolgálaton.

A személyes átvétel nem csak kényelmes, hanem ugyanolyan gyors és biztonságos szolgáltatás, mint a klasszikus futárszolgálatok megoldásai. Amennyiben egy küldemény érkezésekor bizonytalan, hogy otthonukban tudnak-e tartózkodni, vagy egyszerűen szívesebben gazdálkodnának saját idejükkel, bátran válasszák a Pick Pack Pont szolgáltatását.

Pontos nyitvatartási időket és a boltokra vonatkozó egyéb információkat (például igénybe vehető fizetési módok) a Boltkereső alkalmazásban érhetik el.

Küldeményeik állapotáról a Pick Pack Pont ügyfelek számára elérhető Csomagkereső alkalmazás felületén szerezhetnek folyamatosan frissülő információkat.

 

FIZETÉS

 

A megrendelt árucikkek ellenértékét a következő módokon lehetséges kifizetni:

 

-     készpénzzel

-     bankkártyával

-     előre utalással (ez esetben elküldjük a számlát előre elektronikus úton)

 

Az Autohifi Outlet Kft. előzetes bejelentés és indoklás nélkül módosíthatja a vásárlás feltételeit és szabályait. Minden módosítás a megjelenés időpontjában lép életbe.

Az Autohifi Outlet Kft. nem vonható felelőségre semmilyen külső vagy közvetlen hibáért, kárért (pl: üzemzavarból, információtovábbítási késedelemből adódó, vírusok okozta, vonal, vagy rendszerhibából adódó kár)

 

Az általunk hirdetett és megjelentetett termékek egy része készletről azonnal átvehető. Minden esetben kérjük, hogy telefonon is érdeklődjön az aktuális raktárkészlet felől! A raktárkészleten éppen nem lévő termékeket a termék mellett közölt idő alatt szállítjuk. Ajánlataink csak a készlet erejéig érvényesek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Az oldalon fellelhető esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk!

 

 

ÁLTALÁNOS ADATOK

 

Cégszerű megnevezés:     Autóhifi Outlet Kft.

Adószáma:                           12455452-2-43

Cégjegyzék száma:             01-09-935174

Székhely:                               1203 Budapest, Téglagyártó u. 15/B

Üzlet címe:                            1202 Budapest, Nagykőrösi út 107.

Nyitvatartási idő:                  Hétfő - Péntek 08.30-17.00

Azonnali elérhetőség
Tel:
36 (30) 458-7053
Email:
info@autohifioutlet.hu