Pick-Pack Pont Bankkártyás fizetés

Autóhifi Konfiguráló

Kollégáink 10-20 éves tapasztalattal terveznek, építenek autóhifi rendszereket. Ezen a helyen szeretnénk segítséget nyújtani abban, hogy az autóhifi rejtelmeiben kevéssé járatos autótulajdonos a felhasználási szokásainak, leginkább hallgatott zenének, az autó adottságainak, és pénztárcájának leginkább megfelelő termékeket tudjon választani.

Mi ismerjük az autókban kialakított rádió, hangszóró, mélysugárzó, erősítő elhelyezésére kialakított helyeket, és rengeteg tapasztalatunk van abban, hogy az egyes autókban milyen típusú termékek szólnak a legjobban. Hangsúlyozzuk, hogy ajánlatunkban nem az vezérel bennünket, hogy milyen termék nyomja a raktárunkat, hogy megfeleljünk a gyártó, vagy forgalmazó elvárásainak, hogy melyik terméken van a legnagyobb árrésünk, hogy a legdrágábbra beszéljük rá az ügyfelet, hanem kizárólag az, hogy véleményünk szerint mi az igényeknek legjobban megfelelő termék, beépítési mód. Ez persze azzal az apró hátránnyal jár, hogy a kiválasztott termékeket kb 1 hét alatt tudjuk rendelkezésre bocsátani. De mi úgy gondoljuk, hogy a legjobb minőség érdekében ez a kis kellemetlenség vállalható, hiszen utána évekig fogják ügyfeleink a kiváló zenét az autójukban hallgatni.

Ajánlatkérés
Autó pontos típusa
Autó gyártási éve  
Az igény rövid leírása  
Az autóban jelenleg lévő fejegység típusa  
Az autóban jelenleg lévő hangszórók típusa  
Az autóban már meglévő, továbbra is használni kívánt hangszóró, fejegység, erősítő stb.  
A gyári fejegység tulajdonságainak bővítése:  
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Új fejegység elvárt tulajdonságai:  
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Hátsó utasszórakoztatás igénye:  
   
   
   
   
   
Rejtett beépítés fontossága: azaz szükséges-e, hogy minden komponens csak a gyárilag kialakított helyen legyen elhelyezve.
Mélysugárzó ládára van-e igény, lehetőség?
Egyéb kívánság:  
Költségkeret tól:  
Költségkeret ig:  
Ajánlatkérő neve  
Ajánlatkérő telefon száma  
Ajánlatkérő email címe  
Ellenőrző kód
 
Azonnali elérhetőség
Tel:
36 (30) 458-7053
Email:
info@autohifioutlet.hu