Pick-Pack Pont Bankkártyás fizetés

Panasonic KX-TG6822GB

Panasonic KX-TG6822GB
Duo vezeték nélküli telefon üzenetrögzítővel
Fogyasztói ár: 22,500Ft
Szállítási költség: Utánvéttel: 1,200Ft, Pick Pack Ponton: 990Ft
Duo vezeték nélküli telefon üzenetrögzítővel

Termékinformáció:

Klasszikus vezeték nélküli telefon intelligens funkciókkal

A KX-TG6822 (2 kézibeszélővel) 4,57 cm-es (1,8 ") fehér háttérvilágítású grafikus kijelzővel rendelkezik, amely kiváló olvashatóságot és első osztályú használhatóságot biztosít, míg a megvilágított NR (Smart) gomb intelligens extra teljesítményt nyújt amikor a hívások beérkeztek vagy nem fogadtak, vagy új üzenet érkezett az üzenetrögzítőn.

Az egyik nyomás elegendő ahhoz, hogy fogadja a hívásokat a kihangosított funkcióval, vagy az integrált riasztást öt percig bezárja.A beépített, meghosszabbított üzenetrögzítő 30 perc felvételi időt biztosít. A telefonszámok vagy címek mögött hagyva az új előre- és visszacsévélés egy üzenetben hasznos. A KX-TG6822 a korábban beérkezett üzeneteket és a korábban tárolt telefonszámokat is hívhatja, és lejátszhatja az üzenetet.

Az éjszakai üzemmód és a híváskorlátozásnak köszönhetően eldöntheti, hogy mikor érheti el. A KX-TG6822 egy kihangosító funkcióval is rendelkezik, többszólamú csengőhangok széles választékával és egy telefonkönyvvel akár 120 bejegyzéssel és 50-en a hívó listán.

Az új zajcsökkentés egyszerűen aktiválható a beszélgetés során az NR (Zajcsökkentés) gombbal, és kiszűri a zavaró zajokat, amelyek a másik fél hátterében zajlanak.

Tiszta hangtechnológia: Az optimalizált átviteli algoritmusok biztosítják a kristálytiszta hangátvitelt - még a határvonalas területeken is.

Energiatakarékosság az Eco üzemmóddal: A KX-TG6822 kisugárzással és különösen energiahatékony, csak 0,8 watt + 0,2 watt (második kézibeszélő) készenléti állapotban.

Szállítási terjedelem:

1x bázisállomás
2x kézibeszélő
1x tápegység
1x TAE csatlakozókábel
2x elem
Általános
import Panasonic KX-TG6822GB
W 1
Készleten!

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Azonnali elérhetőség
Tel:
36 (30) 458-7053
Email:
info@autohifioutlet.hu