Pick-Pack Pont Bankkártyás fizetés

AKCIÓ csak HÉTVÉGÉRE 8700001528

AKCIÓ csak HÉTVÉGÉRE 8700001528
Vízi játék gyerekeknek
Fogyasztói ár: 16,390Ft
Szállítási költség: Utánvéttel: 1,200Ft, Pick Pack Ponton: 990Ft
Vízi játék gyerekeknek

Temékinformáció:

Vízi pálya gyerekeknek AquaPlay MegaBridge egy egyedi vízi játék, mellyel elszórakoznak gyerekek 3-tól 7 éves korig. A csatornarendszerhez tartozik játék figura - Bo medve kapitány, vízimalom, konténeres hajó, kisautó, híd, daru a szállítmány áthelyezésére és vízpumpás gát. A vízpumpa a víz szivattyúzására szolgál a csatornarendszer alsó részéről a zsilipbe, melynek fala felhúzható és máris útnak indulhat a szállítmány a csatornarendszeren keresztül. Gyerek egyszerű módon összeszereli a vízi pályát, felengedi vízzel és máris kezdődhet a vizes szórakozás. Vízpumpa a vízi játékhoz külön alkatrészként is megvásárolható, hogy minden gyerkőcnek saját vízszivattyúja legyen a még mókásabb játék érdekében. Egy ilyen csatornarendszerrel egyszerre több gyerkőc is eljátszik közösen.

Szuper kiegészítője a MegaBridge vízi pályának egy nagy híd, melyen keresztül a kisautó közlekedhet a csatornarendszer felett. A meggondolt részletek és különféle lehetőségek az AquaPlay játékkal a gyerekek kedvenc játékává válik nagyon hamar. Vízi játék gyerekeknek összeillesztése egyszerű csatlakozókkal és gumi tömítésekkel, nem szivárog, tehát a víz a csatornarendszerben marad és nem folyik ki. Ellenálló és természetre nem káros műanyagból készült. Gyerekek a vízi pályával való játék alatt megfigyelhetik a hajók mozgását, a víz áramlását a vízimalmon és vízpumpán keresztül és szintén hogyan is telik meg a zsilip és hogyan mozgatja a daru a szállítmányt.

Vízi pálya több éven keresztül lesz érdekes játék a gyerekek számára, a kisebb gyerkőcök is szívesen fogják majd megörökölni ezt a nagyszerű játékot sok móka és kacagás közben. A játékon keresztül főleg a gyerek logikus gondolkodása, finom motorikus képessége fejlődik és nem utolsó sorban sok új dolgot meg is tanulnak a játékon keresztül. AquaPlay rengeteg kiegészítőt tartalmaz, melyet kis felfedezője vizsgálgathat: az úszás és merülés alapelvét, a vízpumpa és vízimalom működését, az összeillesztés módját és csatornarendszer kialakítását. AquaPlay csatornarendszer bővíthető és átépíthető. A kiegészítők több módon is felhasználhatóak. AquaPlay a gyerek fantáziáját és kreativitását is serkenti.

AquaPlay egy Németországban gyártott márka, mely egészségre ártalmatlan, újrahasznosítható műanyagból készült termékeket takar. A termékekre 3 éves garancia vonatkozik, mely világos bizonyíték a magas minőségre. AquaPlay eredeti csatornarendszer, mely Svédországból származik. Már 1977 óta élvezik a gyerekek a AquaPlay csatornarendszer adta lehetőségeket. Ezt játékot a szülők és nevelők is értékelni fogják, hisz ez egy értékes, magas színvonalú oktató vízi játék. Minden vízi szettben található oktató leírás. Teljes magassága a vízi játéknak 22 cm, méretei 105*120*22 cm.

AquaPlay a legjobb svéd minőségű márka, mely már 40 éves hagyománnyal rendelkezik gyerekjátékok gyártásában. Gyerekek megismerkednek víz fizikai tulajdonságaival, mint az áramoltatásával, szivattyúzásával, zsilipek kezelésével, melyek során mozgásba kerülnek a vízi járművek. A vízpumpa segítségével megtelik a vízkamra, mint a valódi zsilipben. A víztároló egy fal segítségével leereszthető. AquaPlay termékek egymással kombinálhatóak akár saját elképzelés alapján kialakítva. Gyerekek egy óriási csatornarendszert is kitudnak alakítani a rengeteg kiegészítővel, mely sok-sok lehetőséget kínál számukra a hosszantartó szórakozásra. A vízi pályával bárhol lehet játszani, lakásban és kertben egyaránt köszönhetően a minőségi tömítésnek.


Kisfiú/kislány fiú
Kor 3 éves kortól
Származási hely Germany
Méretek 105*120*22 cm
Termék magassága 22 cm
A csomagolás méretei 79*52*54 cm
Teljes hosszúság 120 cm
UV szűrő Igen
Kartonokba csomagolva I/N Igen
Tömeg 2,6 kg
Szín kék
Figyelem: Nem alkalmas 36 hónapnál fiatalabb gyermekek számára!
Figyelem: A kis alkatrészek miatt fulladásveszély!
Általános
import BIG 8700001528
W 1
Szállítási határidő 7 nap

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Azonnali elérhetőség
Tel:
36 (30) 458-7053
Email:
info@autohifioutlet.hu