Pick-Pack Pont Bankkártyás fizetés

Építőkészlet 504184

Építőkészlet 504184
Építőkészlet 504184 Építőkészlet 504184
Porsche Carrera versenyautó, modell készítés
Fogyasztói ár: 73,538Ft
Szállítási költség: Utánvéttel: 1,200Ft, Pick Pack Ponton: 990Ft
Porsche Carrera versenyautó, modell készítés

Termékinformáció

A Carrera 547 versenyautó motorja a Porsche sportautó gyártója. A műszaki remekmű olyan járműveket, mint a 356 vagy az 550 Spyder, számos versenygyőzelemre vezetett az 1950-es és 1960-as években, ezáltal megalapozva a Porsche mítoszot. Ezzel a csomaggal körülbelül hat órán belül felépít egy átlátszó funkcionális modellt a négyhengeres boxer motorról, 1953-tól, majd az átlátszó funkcionális modellt eredeti példák szerint fejlesztették ki a Porsche Múzeummal együtt. A több mint 300 részben mozgatható műanyag alkatrész be van csavarozva vagy bedugva a saját Carrera versenyautó motorjába. A kellemes modellezéshez nem szükséges ragasztás! A függőleges tengelyek, dugattyúk és szelepek valós kölcsönhatásban mozognak. Még a hengerek szikrait a LED-ek szimulálják. Az átlátszó házrészek a motor mechanikáját és a motor szerkezetét kívülről láthatóvá és kézzelfoghatóvá teszik. A beépített hangmodul az eredeti Porsche motor hangjával a Zuffenhausen műszaki remekműjének ezen részletes példányának további kiemelése.

fajta modell
Alkatrészek száma / 300 darab
Tartalom / jellemzők Az eredeti motor hangja az integrált hangmodulnak, az átlátszó háznak, a mozgó alkatrészeknek és a szikráknak a LED-jeivel szimulálható
Ajánlott kor 14 éves kortól
célcsoport felnőtt
anyag műanyag
hang igen
világítás igen
típus autó
skála 1: 3
felszerelés Csavar, dugó
célzás Nincsenek gyermekjátékok! Kollekcióhoz. Az éles szélek és az éles sarkok miatt lehetséges sérülésveszély.
További információk A Porsche Múzeummal együttműködésben létrehozott 112 oldalas füzet izgalmas betekintést nyújt az eredeti 547 motor történetébe és technikájába. A Porsche Múzeum archívumából származó számos illusztráció és rajz lehetővé teszi az Ernst Fuhrmann körüli fejlesztőcsoport munkájának feltámadását. és megértsék a Porsche versenyautók kezdeteit. A legendás motorral elért számos versenygyőzelmet szintén részletesen megvizsgálják, és képekben gazdagok. A kiterjedt háttérismeretek mellett a társkönyv tartalmaz egy részletes, illusztrált, lépésről lépésre szóló útmutatót is, amely a modell összeszerelésével jár.
tartozékok Kiváló minőségű társkönyv, részletes utasításokkal, dobogóra állítva
szükséges 3x 1,5 V-os elemek (AA típus)
méretek Szélesség: 275 mm x magasság: 280 mm x mélység / hossz: 270 mm
Általános
import Franzis 504184
W 1
Szállítási határidő 7 nap

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Azonnali elérhetőség
Tel:
36 (30) 458-7053
Email:
info@autohifioutlet.hu