Pick-Pack Pont Bankkártyás fizetés

Kiyo KY-RAD-U1

Kiyo KY-RAD-U1
Radardetektor modul KIYO GPS U1 detektorokhoz
Fogyasztói ár: 39,900Ft
Szállítási költség: Utánvéttel: 1,200Ft, Pick Pack Ponton: 990Ft
Radardetektor modul KIYO GPS U1 detektorokhoz

Termékinformáció:

KIYO GPS U1 telepített traffipaxjelző alapkészülékhez csatlakoztatható beépítheto radardetektor modul a radaros jelek érzékeléséhez. Önálló termékként nem üzemképes.

Radarérzékelő modul
Műanyag lökhárító mögé rejtve beépíthető
Radarsáv tartomány:
X sáv: 10.475 – 10.575 GHz
K sáv: 24.050 – 24.250 GHz
Ka sáv: 34.000 – 35.500 GHz
Önállóan NEM működik
GPS U1 készülékekkel kompatibilis

A KIYO GPS U1 telepített traffipaxjelzőhöz csatlakoztatott radarmodulnak főként külföldi használat esetén van jelentős szerepe. Szinte bármely külföldi országba utazik, használnak még mobil, radaros sebességmérőket, amelyek sem lézerblokkolóval, sem GPS detektorral nem jelezhető előre. Az ilyen mobil radaros mérőeszközök előrejelzésére a KIYO GPS U1 -hez csatlakoztatott radarmodul ad lehetőséget. A radarmodul különálló egységként nem működik.

Ha a műanyag lökhárító mögé beépített radarmodul radarjelet érzékel, akkor a hozzá csatlakoztatott GPS U1 telepített traffipaxjelző magyar nyelven figyelmeztet a radaros mérésről, továbbá csipogó hanggal jelzi a radarjelek erősségét, így szükség esetén korrigálható a haladási sebesség.

A GPS technológia a fixen telepített pontok jelzésén kívül a téves riasztások csökkentésében is kiemelkedő teljesítményt nyújt. A GPS segítségével a detektor figyeli az autó sebességét, így beállítható, hogy egy adott sebességhatár alatt ne jelezzen a detektor. Így nem fordulhat elő az a helyzet, hogy a beállított sebességhatárnál lassabban haladó, vagy piros lámpánál álló autónál a közeli szupermarket felől érkező radarjelek téves riasztást okoznak.
Általános
Garancia 12
import Kiyo KY-RAD-U1
Szállítási határidő 2 nap

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Azonnali elérhetőség
Tel:
36 (30) 458-7053
Email:
info@autohifioutlet.hu