Pick-Pack Pont Bankkártyás fizetés

AKCIÓ csak HÉTVÉGÉRE GLLT016-85

AKCIÓ csak HÉTVÉGÉRE GLLT016-85
Valódi bőr érintőkesztyű - méret 8,5
Fogyasztói ár: 28,190Ft
Szállítási költség: Utánvéttel: 1,200Ft, Pick Pack Ponton: 990Ft
Valódi bőr érintőkesztyű - méret 8,5

Termékinformáció:

Hívásfogadás bármilyen időjárási körülmények között:
Az okostelefonok érintőkijelzői nem vezérelhetők hagyományos kesztyűkkel. Ezért alkotta meg a Mujjo forradalmi termékét ? az érintőkesztyűt! Ezen a télen már bármilyen érintőkijelzős készülékét irányíthatja ebben a kesztyűben is!
Továbbfejlesztett funkciók:
A Mujjo továbbfejlesztette a kesztyűk elvárt alaptulajdonságait ? a hőszigetelését, a külső megjelenését és a viselhetőségét. A kollekcióban megjelenő kesztyűk kifejlesztése közben a Mujjo munkatársai szó szerint órákat töltöttek egy hűtőkamrában teszteléssel. Az eredmény: a szigetelés, vezetőképesség és elasztikusság optimális kombinációja.
Élmény korlátok nélkül:
Az érintőkesztyűk általában 1-2 ujjhegyre korlátozzák a ténylegesen működő felületet. Ezzel szemben a Mujjo kesztyűi korlátlan használhatóságot biztosítanak, használhatjuk az összes ujjunkat a vezérléshez, de akár a tenyerünket is. Idén télen nem kell lemondanunk kedvenc szörnykergető játékunkról!
Hogyan működik?
Ahhoz, hogy a kesztyű vezesse a működéshez szükséges elektromosságot, a Mujjo kiváló minőségű ezüstbevonatú nejlon szálakat integrált az anyagba. Az érintőkijelzők a bőr vezetőképességének elvén működnek. Az integrált ezüstszálak vezetővé teszik a kesztyűt, így használhatóvá válik az érintőkijelzők működtetésére.
Szinte bármelyik érintőkijelzővel együttműködik:
A hagyományos téli kesztyűk nem működnek az érintőkijelzőkkel; ezek a kesztyűk viszont igen. A Mujjo érintőkesztyűvel képesek leszünk hívások fogadására, vagy üzenetek írására anélkül, hogy le kellene vennünk a kesztyűnket.
Általános
import Mujjo GLLT016-85
Szállítási határidő 2 nap

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Azonnali elérhetőség
Tel:
36 (30) 458-7053
Email:
info@autohifioutlet.hu