Pick-Pack Pont Bankkártyás fizetés

AKCIÓ csak HÉTVÉGÉRE iLine Mobile Music Cable Kit

AKCIÓ csak HÉTVÉGÉRE iLine Mobile Music Cable Kit
iLine hordozható zenei kábelkészlet.
Fogyasztói ár: 18,490Ft
Szállítási költség: Utánvéttel: 1,200Ft, Pick Pack Ponton: 990Ft
iLine hordozható zenei kábelkészlet.

Termékinformáció:

Volt már olyan helyzetben, hogy épp nem volt Önnél a megfelelő csatlakozókábel? Az iLine mobil zenei kábelkészletnek köszönhetően ez többet nem fordulhat elő. A szett 6 db. kíváló minőségű audió kábelből és egy praktikus hordtáskából áll, amit használhat okostelefonhoz, táblagéphez és laptophoz is. Mondhatjuk, hogy az iLine kábel szett a kábelvilág svájci bicskája.
Aranyozott csatlakozók.
Az arany rendkívül sok módon felhasználható ? pl. a kábelek végét is be lehet aranyozni, a tökéletes hangátvitelért, a korrózió elkerüléséért, és így még sokkal jobban is néz ki, mint a többi csatlakozó. A 24 karátos aranybevonat garantálja a magas minőségű audiofil hangzást, ahogy a kábel többi része is, amely kiváló minőségű anyagokból, Olaszországban tervezett és gyártott termék , így jóval kevésbé van kitéve az elhasználódásnak és a rozsdásodásnak. Ezek mellett biztosítja a lehető legjobb jelátvitelt is.
A különböző típusú csatlakozók színkódokkal vannak ellátva, hogy könnyen meg tudja őket különböztetni. A kábelek tokban lévő eszközökhöz is csatlakoztathatók.
Ezernyi felhasználási lehetőség:
A csomagban található kábelekkel a mobil audió széleskörű felhasználása válik lehetővé: sztereó jelet konvertálhatja monóvá, kibővítheti a fejhallgató kábelét (miközben ugyanúgy használhatja a beépített mikrofont), vagy egyszerűen csatlakoztathatja a telefont, vagy a laptopot az otthoni DJ vagy sztereó felszereléséhez.
A szett a következő kábelekből áll:
1. Mono Output adapter kábel
Ez a kábel a 3,5mm-es sztereó kimenetet 6,35mm-es mono jellé konvertálja. Használhatja pl.,ha sztereó kimeneti jelet akar mono bememethez közni, mint mondjuk egy gitár erősítő, vagy mono bemeneti hangszóró. Csatlakoztathatja az iRig eszközeit az AmpliTube appon keresztül pl.: egy gitárerősítőhöz. A kábel 30 cm hosszú, az egyik fele 3,5mm-es male, a másik fele 6,35mm-es female jack csatlakozó.
2. Input Output bővítő kábel
Ezzel a 60 cm-es kábellel meghosszabíthatjuk az eszközünk jack kimenetét, miközben megmarad a jel és a mikrofon nyújtotta lehetőségek. Ezzel az iRig, iRig MIC, iRig MIC Cast, vagy headset jóval szellősebben használható, járkálhatunk a szobában, ami különösen hasznos, ha közben az eszközeinket is állítanunk kell. Egyik felén 3,5mm-es jack bemenet, másik végén 3,5mm-es jack kimenet található.
3. Sztereó Aux kábel
Általában ez a leggyakrabban használt kábel. Ez tulajdonképpen egy sztereó hosszabbító, amivel a sztereó jelet lehet egy távolabbi eszközre továbbítani. 150 cm-es kábel, két bemeneti male 3,5mm-es jack csatlakozóval.
4. Fejhallgató megosztó kábel
A sztereó jelet kétfelé oszthatjuk vele, így két ember pl. utazás alatt kényelmesen tud vele zenét hallgatni, filmet nézni. A 30 cm-es kábel egyik fele 3,5mm-es sztereó male jack, a másik fele két darab 3,5mm-es sztereó female jack.
5. RCA Output adapter
Mobil eszköz otthoni sztereó rendszerhez, vagy DJ keverőpulthoz történő csatlakoztatásához használhatjuk. Megosztja a sztereó jelet bal- és jobboldali mono RCA bemenetre. A 150 cm-es kábel egyik fele egy 3,5mm male jack csatlakozó, a másik fele két mono male RCA jack dugó.
6. Mono Output megosztó
Az okoseszközünkről érkező jel jobb/bal bemeneti megosztására szolgál sztereó mixer felületen. A 60 cm-es kábel egyik fele 3,5mm-es male jack dugó, a másik fele két 6,35mm-es female jack.
Figyelem!: Ha esetleg a csatlakozók végén található színjelölés ellenére nem biztos benne, hogy melyik kábelre is van szüksége, akkor segít Önnek az ingyenes interaktív iLine Cable Kit app, amely iOS-re és Android-ra is elérhető.
Általános
import IK Multimedia iLine Mobile Music Cable Kit
Szállítási határidő 2 nap

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Azonnali elérhetőség
Tel:
36 (30) 458-7053
Email:
info@autohifioutlet.hu