Pick-Pack Pont Bankkártyás fizetés

Perspex perspex rendszámtábla takarókeret (alsó)

Perspex perspex rendszámtábla takarókeret (alsó)
perspex rendszámtábla takarókeret (alsó szereléshez)
Fogyasztói ár: 19,990Ft
Szállítási költség: Utánvéttel: 1,200Ft, Pick Pack Ponton: 990Ft
Az emberi szem számára átláthatatlan perspex lap segítségével az autóra szerelt lézerblokkoló elrejthető, így a felszerelt lézerblokkoló jammer fejek teljességgel észrevehetetlenek. A lézerblokkoló által használt 904 nanométeres fényt azonban nem szűri meg, így az tökéletesen át tud hatolni rajta, nem gyengíti a lézerblokkoló hatásfokát.
A Lézerblokkoló fejek szereléséhez egyedileg kialakított rendszámtábla keretbe tökéletesen illeszkednek az érzékelő fejek így azok nem látszanak, a PERSPEX lap teljesen lefedi azokat.
Minden rendszámtábla keret tartozéka egy takarókeretet, amellyel a tetejét és az oldalát egyszerűen le lehet lefedni. Így teljesen láthatatlanná válnak a lézerblokkoló blokkoló fejei. A keret műanyag lécei könnyen a megfelelő méretre és formára hajthatók.
A szerelésnél figyelni kell, hogy a lézerblokkoló jammer feje és a perspex lap közé ne jusson szennyeződés, vagy könnyen takarítható legyen. A kosz jelentősen rontja a lézerblokkoló fej hatásfokát.
A perspex lapok között van rendszámkeret forma, de van, amelyik egyedileg alakítható, vágható, hő légfúvóval lágyítva kívánt alakúra hajlítható.
A PERSPEX lapok használata esetén különösen ügyeljen a fejek tisztíthatóságára, vagy ha ez nem megoldható, akkor úgy szerelje be a blokkolókat és a PERSPEX lapokat, hogy a blokkolófejek ne koszolódjanak (por és vízmentesen zárja le azokat).
Általános
Garancia 12
import Perspex perspex rendszámtábla takarókeret (alsó)
Szállítási határidő 3
Szállítási határidő 3 nap

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Azonnali elérhetőség
Tel:
36 (30) 458-7053
Email:
info@autohifioutlet.hu