Pick-Pack Pont Bankkártyás fizetés

Szállítás

 

A megrendelt termékeket a Sprinter futárszolgálat szállítja ki Önhöz hétköznap 8-17 óra között. Szállítási költség, az ország egész területén: 1.200.-Ft. Amennyiben munkaidőben nem tartózkodik otthon, kérjük, adja meg a munkahelyi címét és a csomagot ott veheti át. A futár pontos érkezéséről nem tudunk információval szolgálni, csak az érkezés napját tudjuk előre megmondani. A kiszállítás napján a rendeléskor megadott telefon számra küldünk egy SMS-t, amelyben közöljük a futár telefonszámát. A pontos kiszállítási időről ő tud felvilágosítást adni.

 

Személyes átvételre is lehetőség van, ezzel kapcsolatban a megadott elérhetőségeken keressen meg bennünket.

 

Átvétel Pick Pack Ponton:

A Pick Pack Pont alternatív csomagküldő szolgálata egy költség- és időhatékony megoldást kínál az interneten vásárlóknak, mellyel partnereinknél leadott rendeléseiket egyszerűen, kényelmesen, napirendjük ritmusát szem előtt tartva vehetik át 170 település több mint 540 átvételi pontján, nyitvatartási idő alatt. A szállítási díj Pick Pack Pontra: 990,- Ft

A csomagok mérete nem haladhatja mag a 60x60x60 cm-t, és a súlya a 20 kg-ot.

A pontok között találják az Inmedio és a Relay üzleteket – előbbiek megtalálhatóak a bevásárlóközpontokban, hipermarketekben, nagyvárosaink sétálóutcáin; utóbbiak pedig a főbb közlekedési csomópontoknál: MÁV, BKV, Volán társaságok, Budapest Airport területén –, hétfőtől vasárnapig 08:00-20:00 óra közötti nyitva tartással. Továbbá az OMV, Avanti és Avia töltőállomásokat, melyek akár 00:00-24:00 órás nyitvatartási idejükkel, az autóval közlekedőknek, vagy az éjszakáig dolgozóknak jelenthetnek megoldást. Ráadásul számos helyen nemcsak kézpénzzel, hanem kényelmesen, bankkártyájukkal is fizethetnek. 2013 ősze óta szintén átvevőpontokkal rendelkező partnereink a Playersroom, Sportfactory hálózat, valamint a Playmax üzletei – megtalálhatóak minden nagyobb plázában és bevásárlóközpontban. Szintén Pick Pack Pont partnerek a Co-op Star hálózat boltjai. Üzleteik révén a Pick Pack Pont minőségi szolgáltatásait immár mind a nagyvárosokban, mind a kisebb településeken élő vásárlók is igénybe vehetik.

A csomagok kiszállítási helyre érkezéséről emailben, illetve sms-ben küldünk értesítőt, melynek megérkezése után a küldemény átvételére – egy választott időpontban – 7 nap áll rendelkezésükre. Amennyiben 7 nap alatt nem tudja átvenni a küldeményt, további 7 nap hosszabbítás kérhető a Pick Pack Pont Vevőszolgálaton.

A személyes átvétel nem csak kényelmes, hanem ugyanolyan gyors és biztonságos szolgáltatás, mint a klasszikus futárszolgálatok megoldásai. Amennyiben egy küldemény érkezésekor bizonytalan, hogy otthonukban tudnak-e tartózkodni, vagy egyszerűen szívesebben gazdálkodnának saját idejükkel, bátran válasszák a Pick Pack Pont szolgáltatását.

Pontos nyitvatartási időket és a boltokra vonatkozó egyéb információkat (például igénybe vehető fizetési módok) a Boltkereső alkalmazásban érhetik el.

Küldeményeik állapotáról a Pick Pack Pont ügyfelek számára elérhető Csomagkereső alkalmazás felületén szerezhetnek folyamatosan frissülő információkat.

Azonnali elérhetőség
Tel:
36 (30) 458-7053
Email:
info@autohifioutlet.hu