Pick-Pack Pont Bankkártyás fizetés

Tesztek, hírek

Denon AVR-X4500H 

 

Az AV-Online letesztelte a DENON AVR-X4500H felső-középkategóriás házimozi receivert. Szerencsére úgy ítélték meg, hogy a sikeres széria új modellje felülmúlja még az elődjeit is.

A teljes teszt itt olvasható:

https://www.av-online.hu/hazimozi/denon-avr-x4500h-hazimozi-erosito-teszt_2782

 

Az AV-Online szerint:

 

„Elégedetten hallgattuk a robbanásokat, a fegyverek bevetését, a kardok lesújtásakor a csontba hatoló vágások mélységét, és emellett mindvégig jó aláfestést adott a mesélő hangja is. Meglepően jól hozta a maszkos és maszk nélküli beszéd különbözőségét, és igazán realisztikusan adta át az ökölcsapások puffanását, a becsapódások fájdalmas pillanatait.”

 

„A meghallgatás végén kijelenthetjük, hogy a Denon AVR-X4500H tökéletes választás lehet ebben az árkategóriában mindazon zenerajongók és mozinézők számára, akik az otthon melegében egyetlen készülék bevetésével kívánják megoldani a zenehallgatást, és a filmnézés közbeni audio élmények befogadását.”

 

„Dinamikusan és természetes színezettel jelenítette meg a hangszerek játékát és az elektronikus zene előadásában kis és magas hangerő mellett is a Denon erősítőktől elvárt, kiegyensúlyozottan jó teljesítményt hozta.”

 

 

Mérleg

+Pontos térábrázolás (leginkább házimozin)

+HEOS multiroom integráció

+Széleskörű csatlakoztatási lehetőségek

+Phono bemenet

-Távirányító háttérvilágítás nélkül

Szubjektív vélemény

Hangminőség házimozira: 5

 

Hangminőség zenére: 4,5

 

Kivitel: 5

 

Kezelhetőség: 4,5

 

Szolgáltatások: 5

 

Formaterv: 5

 

Ár/érték arány: 5

 

Azonnali elérhetőség
Tel:
36 (30) 458-7053
Email:
info@autohifioutlet.hu