Pick-Pack Pont Bankkártyás fizetés

PGT R800

PGT R800
PGT R800 radar- és lézerdetektor
Fogyasztói ár: 15,990Ft
Szállítási költség: Utánvéttel: 1,200Ft, Pick Pack Ponton: 990Ft
PGT R800 radar- és lézerdetektor

Termékinformáció:

A PGT termékcsalád legnépszerűbb és legjobb ár-érték arányú radar- és lézerdetektora, amely kifejezetten az európai piacra készült és képes előre jelezni a legújabb ARH CAM-S1 traffipax lézerjelét is.

Euro-X-Sáv: 9.875 – 9.925 GHz
X-Sáv: 10.500 – 10.550 GHz
Ku-Sáv: 13.425 – 13.475 GHz
K-sáv: 24.050 – 24.250 GHz
Szuperszéles Ka-sáv: 33.400 – 36.000 GHz
Lézerérzékelés (ARH CAM-S1 is.)
EURO változat (Európában használt sávok érzékelése)
Választható városi és autópálya üzemmód
Választható automata némítási funkció
Kijelző fényerejének állítási lehetősége
Mérési jel erősségének jelzése
Testre szabott beállítások automatikus mentése (belső memória)
360°-os védelem (körkörös radar és első-hátsó lézerérzékelés)
Érzékeli a leggyakoribb radar és lézersávokat
Választható radarsávok: EURO-X, X, Ku
Ritkábban használt radarsávok esetén kikapcsolási lehetőség
A világ egyik legkisebb detektora:”Compact Design”
A készülék működése:

A PGT R800 egyszerűen beépíthető, csupán a szettben található tapadókorongos konzolt kell a szélvédőre rögzíteni, majd csatlakoztatni a szivargyújtóba a készülék tápellátását biztosító szivargyújtó csatlakozót..A készülék működése:

A PGT R800 egyszerűen beépíthető, csupán a szettben található tapadókorongos konzolt kell a szélvédőre rögzíteni, majd csatlakoztatni a szivargyújtóba a készülék tápellátását biztosító szivargyújtó csatlakozót..

A készülék üzembe helyezése:
A készüléket a gyújtás ráadásával tudjuk bekapcsolni. Az aktív állapotot hang és felvillanó fény is jelzi. Radaros vagy lézeres jel érzékelésekor a készüléken található kijelzőn megjelenik az érzékelt jel típusa, közben különböző tónusú hangjelzés hallható.

A készüléket használatba vétel előtt érdemes beállítani a részletes magyar nyelvű használati útmutató alapján. A készülék lehetőséget ad az EURO-X- és X-sáv, illetve a Ku-sáv ki- és bekapcsolására (a K- és Ka-sáv mindig bekapcsolt állapotban van).

A városi közlekedés során előforduló téves riasztások száma a CITY üzemmód használatával csökkenthető. A MUTE gomb megnyomásával az automata némítás funkciót kapcsolhatjuk be, amely a riasztást 5 másodpercig engedi. A főkapcsoló tekerésével a riasztás hangerejét állíthatjuk be.
A szélvédőre szerelt detektorok lézerérzékelése
Korábban kézenfekvő megoldásnak tűnt egy szélvédőre helyezhető radar- és lézerdetektor használata a traffipaxokkal szembeni védelem céljából, azonban a legújabb rendőrségi mérőeszköz, az ARH CAM-S1 az elődeinél közelebbről és szűkebben mér, ezért a lézerjele nem minden esetben éri el a szélvédő magasságát, ahol a radar- és lézerdetektor található.

arh-cam-s1-100m_pisti_480x

A szélvédőre helyezhető detektorok eredményesen alkalmazhatók a radaros mérőeszközök és a régebbi lézeres mérők előrejelzésére, viszont a közelről történő, alacsony lézeres mérések előrejelzéséhez érdemes kiegészíteni a már meglévő szélvédős detektorunkat rendszámtábla-keretbe szerelhető lézerérzékelővel vagy lézerblokkolóval.
Általános
import PGT R800
Szállítási határidő 2 nap

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Azonnali elérhetőség
Tel:
36 (30) 458-7053
Email:
info@autohifioutlet.hu