Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DEFINITIVE TECHNOLOGY DESCEND DN12

369.990 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Rendelhető
Várható szállítás: 2022. június 02.
Szállítási díj: 1.400 Ft
Gyártó: DEFINITIVE TECHNOLOGY
Nem értékelt
Cikkszám: HRN15073

Leírás

  • A Definitive Technology Descend DN12 egy ultra-nagy teljesítményű 12 hüvelykes mélynyomó, amelyet referencia zenei rendszerekhez és jelentős házimozi alkalmazásokhoz terveztek. Ez hajtja egy egyedi gyártású Definitive Technology 1500 Watt H osztályú csúszó sín erősítő, amely könnyedén kezeli mind átmeneti csúcsok és szuper alacsony kiterjesztése le 25Hz. A legmélyebb basszus-nehéz tartalom zökkenőmentes és pontos reprodukálása érdekében a 3XR Architecture az egyéni illesztőprogramokat azonos méretű kettős radiátortömbbel párosítja.
  • A DN12-ben található további szabadalmaztatott innováció az Intelligens fázisvezérlés™, amely teljes mértékben, 360 fokos testreszabható fázisbeállítást biztosít. A fázis jobb összehangolása érdekében a legtöbb mélynyomó vagy nulla vagy 180 fok közötti polaritásváltót kínál, vagy egy mindent áteresztő szűrőt, amely kenetet okozhat. Az intelligens fázisvezérlés viszont lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy tovább finomhangolják mélynyomójuk fázisát a polaritásváltó legjobb elemeinek kombinálásával, de nagyobb részletességgel, valamint egy all-pass szűrővel, miközben automatikusan összehangolja a fázisbeállítást az aluláteresztő szűrővel, hogy a lehető legpontosabban támogassa a teljes audiorendszert.
  • A hosszú távú teljesítmény biztosítása érdekében a DN12 fejlett 56 bites digitális jelfeldolgozó processzort (DSP) használ, amely javítja a basszusválaszt és az általános hangminőséget, miközben szorosan figyeli a mélysugárzó rendszert, hogy megakadályozza az ultra-nagy hangerőn történő potenciálisan káros torzítást. Ezenkívül a DN12 három beépített teljesítmény EQ móddal rendelkezik (Flat, Deep és Loud), amelyek tökéletesek bármilyen hely vagy személyes hallgatási preferenciák elhelyezésére. Az out-of-the-box & quot; Flat Mode& gt;> kiváló kiindulópont a szintbeállításhoz és a rendszer kalibrálásához – és a legtöbb alkalmazás számára kiválóan hangzik. >> Hangos üzemmód; biztosítja a hallgatók a legtöbb kimeneti szint, és kiválóan alkalmas a nagy akciófilmek és filmszerű hanghatások, míg a "Deep Mode"quot; a lehető legalacsonyabb frekvenciakiterjesztést kínálja, tökéletes a zene sokszorosításához, különösen a széles dinamikatartományú átjárókhoz.
  • A DN12 működtetése elegáns és egyszerű. Vékony távirányítóval és beépített első LED-kijelzővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy beállítsák a hangerőt, a fázist és az EQ-t a hallgatási pozíció vizuális megerősítésével. Továbbá, ez a modell tartalmaz egy 12V-os trigger és IR áteresztő integráció népszerű vezérlőrendszerek elérése teljes funkcionalitás és egyéni beállítások bárhonnan a szobában.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Árukereső.hu Árukereső.hu