Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

POLK AUDIO Monitor XT 70 + XT15 + XT30C

340.970 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Rendelhető
Várható szállítás: 2022. június 02.
Szállítási díj: 1.400 Ft
Gyártó: Polk Audio
Nem értékelt
Cikkszám: MonitorXT70XT15XT30C

Leírás

5.0-s házimozi hangfalszett

A Polk Audio XT70 állóhansugárzó, XT15 monitorsugárzó és XT30C centersugárzó kedvezményes csomagajánlatban.

Álló hangsugárzó

A Monitor XT termékcsalád legnagyobb teljesítményű hangsugárzója, az MXT70 maximalizálja a zene, a filmek, a TV és a játékok élvezetét erőteljes, nagy felbontású hangzással, kristálytiszta magas hangokkal és mély, erőlködés nélküli basszusokkal. Hi-Res minősítéssel, Dolby Atmos és DTS:X kompatibilitással, valamint modern, elérhető árú kialakítással a Monitor XT70 teljesíti a Polk ígéretét: nagyszerű hangzást mindenki számára.

A Monitor XT70 Terylene dome tweeterei lehetővé teszik az emberi hallás tartományán túli - akár 40 kHz-ig terjedő - lejátszást, biztosítva a légies, tiszta, high-end energiát és tágasságot, amelyet nemcsak hallani, hanem érezni is fog. Az MXT70 tökéletes a nagy felbontású filmek, játékok vagy a legújabb hi-res streaming szolgáltatások, például az Apple Music, a Tidal, az Amazon Music HD, a Qobuz és a Spotify HiFi élvezetéhez.

A Polk mindig is ismert volt a könnyed basszust produkáló hangfalairól, ez alól az MXT70 sem kivétel. Két erőteljes, 6,5 hüvelykes, nagy hatásfokú, dinamikusan kiegyensúlyozott mélysugárzó, amelyet kettő 8 hüvelykes passzív sugárzó erősít, tiszta, nyitott középtartományt és erőteljes, érzékeny basszust biztosít, alacsony torzítással - így a hangok és hangszerek tisztán hallhatók, a filmzenék és zenék pedig hatásos hangzással telnek meg.

A Monitor XT70 a tiszta hangzás élvezetére készült: A kettős nikkelezett hangfalkábel csatlakozók garantálják a közvetlen, veszteségmentes csatlakozást, és lehetőséget biztosítanak a hangszórók két erősítővel való erősítésére; az alacsony rezonanciájú, kritikusan merevített MDF-dobozok a mély- és a magas hangszóró hangját nemkívánatos rezonanciák hozzáadása nélkül szigetelik; a kivehető, precíziósan illeszkedő előlapi rácsok pedig minimalizálják a hangban az interferenciát.

A Monitor XT sorozatot mindenütt minőségi, hangszínben konzisztens komponensekkel tervezték, hogy a modellek kombinálásával összeállíthassa álmai házimozi vagy zenehallgató rendszerét. Az egymáshoz illeszkedő komponensek egységes hangteret biztosítanak, a hangszórók zökkenőmentes illesztésével az igazán magával ragadó hallgatási élmény érdekében.

 • Első hangsugárzó: 1x 1" (2,54 cm) terilén dóm tweeter, 2x 6,5" (16,51 cm) bi-laminált papír mélysugárzó, 2x 8" (20,32 cm) passzív mélysugárzó.
 • Érzékenység (1 watt @ 1 méter): 89 dB
 • Keresztváltási frekvencia: 2700 Hz
 • Teljes frekvenciaválasz: 1,5 Hz: 35 Hz - 40.000 Hz
 • Impedancia: Kompatibilis a 4 és 8 ohmos kimenetekkel.
 • Ajánlott erősítő teljesítmény csatornánként: 25 watt - 200 watt
 • Hangszóró bemenetek: 5-utas nikkelezett csatlakozók
 • méretek: 235 x 1026 x 318 mm
 • nettó tömeg: 15.90 kg
 • minimum rendelhető mennyiség: 2 db

 Állványra / polcra helyezhető hangsugárzó

A Monitor XT15 dinamikus, nagy felbontású hangzással és erőteljes basszusokkal maximalizálja a zene, a filmek, a TV és a játékok élvezetét. Hi-Res Audio tanúsítvánnyal, Dolby Atmos és DTS:X kompatibilitással, valamint megfizethető, kompakt kialakítással, amely szinte bárhol elhelyezhető, az MXT15 teljesíti a Polk ígéretét: a nagyszerű hangzást mindenki számára.

A Monitor XT15 Terylene dome tweetere lehetővé teszi az emberi hallás tartományán túli - akár 40 kHz-ig terjedő - lejátszást, biztosítva a légies, tiszta, high-end energiát és tágasságot, amelyet nemcsak hallani, hanem érezni is fog. Az MXT15 tökéletes hangsugárzó a nagy felbontású filmek, játékok vagy a legújabb hi-res streaming szolgáltatások, például az Apple Music, a Tidal, az Amazon Music HD, a Qobuz és a Spotify HiFi élvezetéhez.

A Polk mindig is olyan hangsugárzókról volt ismert, amelyek méretükhöz képest meglepő, erőlködés nélküli basszust produkálnak. Ez alól az MXT15 sem kivétel. A nagy hatásfokú, dinamikusan kiegyensúlyozott 5,25 hüvelykes mélysugárzók tiszta, nyitott középtartományt és erőteljes, érzékeny basszust biztosítanak, alacsony torzítással - így a hangok és hangszerek tisztán hallhatók, a filmzenék és a zene pedig hatásos.

A legújabb Dolby Atmos és DTS:X surround hangzást támogató AV-Receiverekkel és 4 és 8 ohmos erősítőkkel kompatibilis Monitor XT nem igényel speciális felszerelést a nagyszerű hangzáshoz.

Minden Monitor XT modell a tiszta hangzás élvezetére készült: Nikkelezett csatlakozói közvetlen, veszteségmentes csatlakozást garantálnak; a kritikusan merevített MDF-dobozok elszigetelik a mély- és a magas hangszóró hangját anélkül, hogy nem kívánt rezonanciákat adnának hozzá; a kivehető, precíziósan illeszkedő rácsok pedig minimalizálják az interferenciát..

 • Hangsugárzók: 1x 1" terilén dóm tweeter, 1x 5,25" (13,43 cm) bi-laminált papír mélysugárzó.
 • Impedancia: Kompatibilis a 4 és 8 ohmos kimenetekkel.
 • Teljes frekvenciaválasz: 48Hz - 40,000Hz
 • Maximális érzékenység (1 watt @ 1 méter): 86dB
 • Keresztváltási frekvencia: 2200Hz
 • Felszerelési típus: 1/4" 20-as menetes betét vagy kulcslyuk akasztó
 • Ajánlott erősítő teljesítmény csatornánként: 30 - 150W
 • Hangszóró bemenetek: 1x pár 5-utas nikkelezett csatlakozók
 • méretek: 165 x 0 x 182 mm
 • nettó tömeg: 4.10 kg
 • minimum rendelhető mennyiség: 2 db

 LCR hangsugárzó

A Monitor XT30 maximalizálja a filmek, a TV és a játékok élvezetét a kristálytiszta, fókuszált párbeszédekkel, a könnyed basszusokkal és a dinamikus, nagy felbontású hangzással. Hi-Res Audio tanúsítvánnyal, Dolby Atmos és DTS:X kompatibilitással, valamint modern, megfizethető kialakítással az MXT30 teljesíti a Polk ígéretét: a nagyszerű hangzást mindenki számára.

A Monitor XT30 Terylene dóm tweetere lehetővé teszi az emberi hallás tartományán túli - akár 40 kHz-ig terjedő - lejátszást, biztosítva a légies, tiszta, high-end energiát és tágasságot, amelyet nemcsak hallani, hanem érezni is fog. Nagy felbontású teljesítménye tökéletes az ultra-HD filmekben, a többcsatornás koncertvideókban és az Apple Music, a Dolby Atmos vagy a DTS:X számára kevert térbeli hangzás élvezetéhez.

A Polk mindig is olyan hangsugárzókról volt ismert, amelyek méretükhöz képest meglepő, erőlködés nélküli basszust produkálnak. Az MXT30 sem kivétel ez alól. A kettős 5,25 hüvelykes, nagy hatásfokú, dinamikusan kiegyensúlyozott mélysugárzók tiszta, nyitott középtartományt és ütős, érzékeny basszust biztosítanak, alacsony torzítással - a hangokat és a zenét tisztán hagyják, miközben a koncerteket, valamint a film- és játékhangokat hatásosan töltik meg.

A legújabb Dolby Atmos és DTS:X surround hangzást támogató AV-Receiverekkel és 4 és 8 ohmos erősítőkkel kompatibilis Monitor XT nem igényel speciális felszerelést a nagyszerű hangzáshoz.

Minden Monitor XT modell a tiszta hangzás élvezetére készült: Nikkelezett csatlakozói közvetlen, veszteségmentes csatlakozást garantálnak; az alacsony rezonanciájú, kritikusan merevített MDF-dobozok a mély- és a magas hangszóró hangját nemkívánatos rezonanciák hozzáadása nélkül szigetelik; a kivehető, precíziósan illeszkedő hangszóró rácsok pedig minimalizálják az interferenciát.

 • Meghajtók: 1x 1" terilén dóm tweeter, 2x 5-¼" bi-laminált papír mélysugárzó
 • Burkolat típusa: Hátsó reflex-nyílás
 • Alsó és felső -3dB határértékek: 77 Hz - 26 000 Hz
 • Érzékenység (1 watt @ 1 méter): 89 dB SPL
 • Teljes frekvenciatartomány: 1,5 m 55 Hz - 40,000 Hz
 • Ajánlott erősítő teljesítmény csatornánként: 30 watt - 200 watt
 • Keresztváltási frekvencia: 2500 Hz
 • Bemenetek: 1 nikkelezett 5-utas csatlakozó
 • méretek: 483 x 166 x 207 mm
 • nettó tömeg: 5.90 kg
 • minimum rendelhető mennyiség: 1 db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Árukereső.hu Árukereső.hu